KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, December 13, 2010

SORRY!!

Salam sejahtera semua.

Sorry sebab hampir dua minggu tak updated blog ni.  Agak sangat busy sekarang.  Dua minggu lepas ada meeting kat Ipoh. Pas meeting tue, minggu selepas itu plak, ada bengkel kaunseling kat Institut Sosial Malaysia (ISM) Sungai Besi selama 3 hari.  Selepas bengkel tu plak, balik Penang sebab ada kenduri sepupu.  Hari nie baru start keje balik. Huhu..

So, nak minta maaf sebab lama tak updated blog saya yang tak seberapa ni.  Dan terima kasih kerana sudi membaca blog ni.

Oklah. Takat ni je kali ni. Kerja kat ofis ni bertimbun dah. Huhu..

See you all next time!!

Adioz.

Wassalam

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

No comments:

Post a Comment