KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, June 4, 2013

SEGMEN NASZ : "NASZ CARI BLOGLIST JUN 2013"


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Agak terlewat sikit saya buat segmen ini. Segmen ini adalah untuk mencari Bloglist Jun 2013 untuk menggantikan Bloglist Mei 2013 di side bar blog saya ini.

Apa fungsi bloglist ini?

Fungsi bloglist ini simple je. Mudah saya nak tahu apa rakan-rakan blogger saya update dan boleh saya terjah untuk baca entry dorang. Senang sikit kan? Tak payah nak susah-susah pergi dekat Google dan taip dan Search. Agak susah kalau begitu.

Cara nak join segmen saya ini ialah :

1. Buat satu entry baru. Copy dan paste gambar header saya di atas. Jangan lupa linkkan post ini ke entry korang tu.

2. Salin tajuk ini, SEGMEN NASZ : NASZ CARI BLOGLIST JUN 2013.

3. Korang ceritakan tentang blog korang. Simple je. Tak perlu panjang sangat.

4. WAJIB LIKE FAN PAGE DI BAWAH :


5. Publishkan post korang dan letakkan link korang tu kat kotak komen di bawah.

Segmen ini saya buka sampai 4hb Jun 2013 jam 11.59 malam. 

Setiap blog yang join segmen ini akan saya letakkan di bloglist Jun 2013 di sebelah bermula 5 Jun 2013.

Jemput join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. Salam, tumpang tanya leh, hang ni nasir yg dulu sek keb sg bakap ka? (1991-1996)

    ReplyDelete
  2. Salam, hang nasir yg dulu sek keb sg bakap ka (1991-1996)?

    ReplyDelete