KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, December 31, 2010

Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video]



1 lagi video clip lagu best...

Jom nyanyi sama2.

Just The Way You Are - Bruno Mars

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful

And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

Thursday, December 30, 2010

Liyana Jasmay - Aku Jatuh Cinta [ Akustik ] HD



Lagu ini antara faveret gak. Hehe..

Jom nyanyi sama-sama.

Liyana Jasmay - Aku Sudah Jatuh Cinta

Sudah lama mencari
Tapi tak ku temui
Rasa yang selalu
Ada di hati
Ada di hati

Kini aku temui
Jalan cerita cinta
Sekian lama mencari
Cinta

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa

Hey yeahh (Ohh..)
Hey yeahh

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cintaku
Rasa cintaku

Ku akur selamanya

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cintaku
Rasa cintaku

Ku akur selamanya


-nasz-

Sila Tekan Like Jika Suka

ESOK CUTI!!!

Esok cuti...Best!!


Memang target nak amik cuti ganti sebab ada lagi sehari lebih lagi tapi tak jadi sebab fikir hari last akhir tahun ni banyak report kena hantar.

Tapi ditakdirkan juga esok cuti...Hehehe..

Best!!!

Korang tak rasa best ke?


-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

Wednesday, December 29, 2010

Hannah Montana Miley musik video - The Climb



Lagu ni antara lagu yang aku minat sangat.  Sebabnya? Liriknya.

Aku letak sekali kat sini dengan lirik lagu ni. Korang nak nyanyi sekali pun boleh..hehe..

Enjoy!!

The Climb - Miley Cyrus

I can almost see it
That dream I’m dreamin
But there’s a voice inside my head saying
"you’ll never reach it"
Every step I’m taking
Every move I make feels
Lost with ’known direction
My faith is shakin
But I gotta keep tryin
Gotta keep my handheld high
There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.
The struggles I’m facing.
The chances I’m taking.
Sometimes might knock me down but
No I’m not breaking.
I may not know it but these are the moments that
I’m gonna remember most, yeah.
I Just gotta keep going.
And I gotta be strong.
Just keep pushing on,
’cause,
There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
But Sometimes I’m gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.
Yeah-yeah
There’s always gonna be another mountain.
I’m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle
Sometimes you’re gonna have to lose.
Ain’t about how fast I get there.
Ain’t about what’s waitin on the other side.
It’s the climb.
Yeah-yeah-yea
Keep on moving,
Keep climbing,
Keep the faith,
Baby
It’s all about,
It’s all about the climb
Keep your faith,
Keep your faith
Whoa, O Whoa

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

Taylor Swift - You Belong With Me



Suka sangat lagu ni.

Enjoy!

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

TIBA-TIBA TERASA SERONOK ...HEHE..

Terasa seronok plak tiba-tiba ni..Bukan syok sendiri k?

Korang semua tak terasa syok ke?

Hehe.

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

Tuesday, December 28, 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN (2)


Salam semua rakan-rakan blog.  Saya baru je nak try join benda-benda macam ni dan tambah kawan baru.  Sesiapa sudi kawan dengan saya,silalah add blog saya ye?

Jawapan untuk contest 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN (2) ialah :


SOALAN  ( 2a )

renjerkabloi / http://nohfee.blogspot.com = ?

 Jawapannya : http://anisfarhanaaliman.blogspot.com - anis.farhana (97)


SOALAN ( 2b )
Berdasarkan blog ini , http://familymoza.blogspot.com
" Berapa banyak 'handmade wallet' yang telah mama jahit setakat ini.

Jawapannya : 4 buah handmade wallet 

Pendapat saya terhadap soalan nombor 2 ni sangatlah mencabar, saya kena check satu persatu link yang diberikan untuk mencari jawapan untuk soalan (2a).  Berpinau gak mata ni. Macam-macam jenis blog saya dapat tengok.  Bagus gak sebab bukan senang nak blogwalking semua blog-blog yang tersenarai itu.  Untuk soalan (2b), saya kena browse blog yang diberikan dua tiga kali untuk cari handmade wallet yang dimaksudkan.  Saya terkonfius dengan handmade bag yang lain.  So, saya kena bezakan untuk mengira jumlah handmade wallet yang telah dibuat.  Tetapi bagi saya soalan (2a) memang sangat mencabar.  Soalan (2a) memerlukan kesabaran yang kental dan daya pemerhatian yang sangat baik.  Saya terpaksa meneliti satu persatu blog yang tersenarai baru saya berjaya mendapatkan jawapannya.  Tetapi apabila jawapannya dikesan, hati saya begitu lapang dan gembira serta puas.  Syabas untuk abang Ben kerana berjaya mencipta soalan yang membantu otak saya yang semakin berkarat ini untuk berfikir.  Syabas sekali lagi.

Adios.
-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

2010 SEMAKIN TIBA MASA MELABUHKAN TIRAINYA...

Salam sejahtera semua kawan-kawan blog aku.

Tahun 2010 semakin tiba masanya untuk tirainya dilabuhkan.  Pejam celik pejam celik dah akhir tahun 2010.  Banyak kenangan suka dan duka aku sepanjang tahun 2010 yang akan kukenang.  Aku yakin kawan-kawan pun ada kenangan yang berlaku sepanjang tahun 2010 kan?

Umur aku pun semakin meningkat.  Masa tak menunggu kita tapi kita harus mengejar masa dan menyainginya.

Kenangan sepanjang tahun 2010 ini pasti aku ingat sampai akhir hayat aku.  Aku pasti kawan-kawan blog aku kat luar sana pun sama kan?

Kalau nak luahkan, drop la comment kawan-kawan semua berserta link sekali.  Boleh kita kongsi sama-sama dan mungkin kita boleh ciptakan kenangan baru untuk tahun 2011.

Adioz.

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

Monday, December 13, 2010

SORRY!!

Salam sejahtera semua.

Sorry sebab hampir dua minggu tak updated blog ni.  Agak sangat busy sekarang.  Dua minggu lepas ada meeting kat Ipoh. Pas meeting tue, minggu selepas itu plak, ada bengkel kaunseling kat Institut Sosial Malaysia (ISM) Sungai Besi selama 3 hari.  Selepas bengkel tu plak, balik Penang sebab ada kenduri sepupu.  Hari nie baru start keje balik. Huhu..

So, nak minta maaf sebab lama tak updated blog saya yang tak seberapa ni.  Dan terima kasih kerana sudi membaca blog ni.

Oklah. Takat ni je kali ni. Kerja kat ofis ni bertimbun dah. Huhu..

See you all next time!!

Adioz.

Wassalam

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka